SEXODROM

Când:
iunie 24, 2019@7:30 pm – 8:30 pm
2019-06-24T19:30:00+03:00
2019-06-24T20:30:00+03:00
Unde:
Centrul Naţional al Dansului Bucureşti
Bulevardul Mărășești 80-82
Cost:
35 ron / 20 ron
Contact:
ACCEPT

Giuvlipen aduce teatrul rom feminist intersecțional la Bucharest Pride.

Un spectacol pe care nu vrei să îl ratezi, cu Mihaela Drăgan, Zita Moldovan, Oana Rusu, Raj Alexandru Udrea, Nicoleta Ghiță, Antonella Lerca Duda. Concept și regie: Bogdan Georgescu

Privește Sexodrom ca pe o răzvrătire.
De a aduce în spațiul public povești private și narațiuni intime. De a-ți spune istoria cu voce tare atunci când nimeni nu vrea să o audă.

Gândește-te la Sexodrom ca la o declarație politică de dragoste.
De a ne spune unele altora că viețile noastre și sexualitatea noastră pot fi o călătorie plăcută, dar mai ales sigură, oricine am fi, orice vârstă am avea, orice gen, orientare sexuală, din orice mediu social sau profesional am veni.

Uită-te la Sexodrom ca la o invitație către o mare demascare.
Care sunt poveștile #metoo din România despre care nu afli niciodată nimic, despre care nu ajungi să citești pe internet? E momentul ca acestea să fie spuse asumat și fără ocolișuri.

Deconstruim tiparele teatrale clasice și chestionăm printr-un discurs performativ cum structurile sociale și politice ne influențează viața privată. Când lumea e o scenă în care retorica nesiguranței și a fricii ne modelează din ce în ce mai mult privirea asupra vieții, venim cu o contrapropunere: aceea de a ne celebra senzualitatea și apartenența la comunitatea queer si minoritatea romă.

Sexodrom este o producție teatrală de grup realizată în urma atelierului de scriere dramatică „Politici în privat”, care și-a propus să exploreze împreună cu tineri și tinere artiste rome subiecte încă tabu în spațiul public românesc.

//
Distribuția:
Mihaela Drăgan, Zita Moldovan, Oana Rusu, Raj-Alexandru Udrea, Nicoleta Ghita, Antonella Lerca Duda

Text: Mihaela Drăgan, Antonella Lerca Duda, Nicoleta Ghiță, Zita Moldovan, Bety Pisică, Oana Rusu, Raj Alexandru Udrea
Concept și regie: Bogdan Georgescu
Scenografie: Irina Gadiuta
Muzică: Alex Bălă
Coregrafie: Paula Dunker

//
Rezervări și bilete:
24 iunie: https://bit.ly/2wmCofF
25 iunie: https://bit.ly/2wjOt5l