Blocul Bisexual | Întâlnirea comunităţii bisexuale

Când:
iunie 20, 2019@6:30 pm – 9:00 pm
2019-06-20T18:30:00+03:00
2019-06-20T21:00:00+03:00
Unde:
Manasia Hub
Strada Stelea Spătarul 13
Cost:
Gratuit
Contact:
MozaiQ

💗💜💙

Cine?
Îţi place mai mult de un gen? Îţi plac persoanele indiferent de gen sau sex? Şi nouă! Suntem bisexuali, pansexuali, poly-sexuali şi non-monosexuali de toate orientările de gen! Oricine se identifică în spectrul bi sau pan este binevenit să participe la această intâlnire şi să ne ajute să creştem comunitatea! Parteneri non bi/pan sunt bineveniţi să participe şi ei, dar vă rugăm sa ţineţi minte că scopul principal al întâlnirii este crearea unui spaţiu pentru discuţii între persoane bi/pan. Bifobicii şi transfobicii nu sunt bineveniţi!

💗💜💙

Ce se intamplă?
Vino cu noi la o adunare informală, o întâlnire a comunităţii şi o bere/suc! Plănuim să discutăm în mod mai mult sau mai puţin organizat despre varii lucruri: reacţiile apropiaţilor la dezvăluirea propriei sexualităţi, povești despre bifobie, bucuriile şi greutăţile bisexualităţii, dorinţa unei comunităţi, etc. Haideţi să vorbim despre ele!

💗💜💙

De ce?
Pentru că adeseori suntem prea invizibili şi neînţeleşi atât în cadrul cât şi în afara comunităţii LGBT. Pentru că a ne face prieteni noi şi a impărtăşi experienţe este fenomenal şi pentru că bi/pan au nevoie şi ei de o comunitate!

💗💜💙

Unde?
La Manasia Hub, terasa de sus! Intră în bar şi apoi pe scări în sus.

💗💜💙

Când?
În joia de dinaintea Marșului Bucharest Pride! Pe 20 iunie, de la 6 la 9pm.

O să fim acolo de la 6 ca să te primim, iar evenimentul în sine va începe pe la 6:20.