OUt, LOUd & PROUd | Bucharest Pride Official Party / concert Peaches // Djset w. VonBuelove & Chlorys /

Când:
iunie 9, 2018@11:00 pm
2018-06-09T23:00:00+03:00
2018-06-09T23:15:00+03:00
Unde:
Control Club
Strada Constantin Mille 4
București 030167
România
Cost:
40 RON
Contact:
Club Control

Suprema petrecere oficială Bucharest Pride combină show-ul, muzica și dansul. Pentru prima dată în România, icon-ul queer Peaches susține Bucharest Pride 2018 și ocupă scena Control Club într-un performance live fabulos.

Originară din Canada, Peaches (https://soundcloud.com/peaches-rocks) este o artistă complexă cu o influență uriașă asupra culturii pop mainstream, deși activează încă din afara granițelor acesteia, sculptând o cale în propria ei imagine – îndrăzneață și progresivă din punct de vedere sexual – care a deschis ușa pentru nenumărați artiști să o urmeze. Identitatea de gen este o temă foarte importantă a muzicii lui Peaches, adesea jucându-se cu noțiunile tradiționale de reprezentare a rolurilor de gen. Versurile ei și spectacolele live estompează cu bună știință distincția dintre masculin și feminin.

Noaptea continuă cu Von Buelove (https://soundcloud.com/vonbuelove) și Chlorys (https://soundcloud.com/chlorys), ambele inițiatoare ale Corp. dj collective (https://soundcloud.com/corpp) singura platformă de muzică românească dedicată spectrului feminin.

A venit timpul să punem stăpânire pe CONTROL și să celebrăm diversitatea!

Fă-ți corpul să danseze pentru fiecare culoare a curcubeului!

———————–
Control Club | strada Constantin Mille 4, București, România
Intrare: 40 lei

Spațiu accesibilizat

Parcare pentru biciclete

———————–

Un eveniment Bucharest Pride 2018, organizat de @Control Club and @Asociatia Accept.