Blocul Bisexual – Intâlnirea comunităţii bisexuale

Când:
iunie 8, 2018@6:00 pm – 9:00 pm
2018-06-08T18:00:00+03:00
2018-06-08T21:00:00+03:00
Unde:
Manasia Hub
Strada Stelea Spătarul 13
București 030167
România
Cost:
Gratuit

Cine?
Iţi place mai mult de un gen? Iţi plac persoanele indiferent de gen sau sex? Şi nouă! Suntem bisexuali, pansexuali, poly-sexuali şi non-monosexuali de toate orientările de gen! Oricine se identifică in spectrul bi sau pan este binevenit să participe la această intâlnire şi să ne ajute să crestem comunitatea! Parteneri non bi/pan sunt bineveniţi să participe şi ei, dar vă rugăm sa ţineţi minte că scopul principal al intâlnirii este crearea unui spaţiu pentru discuţii intre persoane bi/pan. Bifobicii şi transfobicii nu sunt bineveniţi!

Ce se intamplă?
Vino cu noi la o adunare informala, o intâlnire a comunităţii şi o bere/suc! Plănuim să discutăm in mod mai mult sau mai puţin organizat despre varii lucruri: reacţiile apropiaţilor la dezvăluirea propriei sexualităţi, povesţi despre bifobie, bucuriile şi greutăţile bisexualitaţii, dorinţa unei comunităţi, etc. Haideţi să vorbim despre ele!

De ce?
Pentru că adeseori suntem prea invizibili şi neinţeleşi şi in cadrul şi in afara comunităţii LGBT. Pentru ca să ne facem prieteni noi şi sa ne impărtăşim experienţe este fenomenal şi pentru că bi/pan au nevoie şi ei de o comunitate!

Unde?
La Manasia Hub, terasa de sus! Intră in bar şi apoi pe scări in sus.

Cand?
In ziua de dinainte de Marsul LGBT! Pe 8 Iunie, de la 6 la 9pm.
O să fim acolo de la 6 ca să te primim, iar evenimentul in sine va incepe pe la 6.20.
Te rugăm să vii la timp ca să nu intrerupem discuţiile.