Basic Life Support – Curs de prim ajutor @Pride Park

Cand:
iulie 6, 2022@4:30 pm
2022-07-06T16:30:00+03:00
2022-07-06T16:45:00+03:00
Unde:
Parcul Izvor

Tu ce ai face dacă ai merge pe stradă și ai vedea o victimă inconștientă? Știi care sunt pașii pentru a face un masaj cardiac eficient? Ce trebuie să faci când o persoană dragă nu mai poate respira din cauza unei obstrucții a căilor aeriene? Noi avem răspunsul!

Te invităm să participi la cursul nostru de SUPORT VITAL DE BAZĂ, un atelier complex ce are scopul de a te învața ușor și repede tehnicile necesare de prim ajutor. Cursul este adaptat după Ghidul European de Resuscitare.

Alături de noi vei învăța:
🚑 Resuscitarea cardio-pulmonară
🚑 Defibrilatorul automat extern (DEA)
🚑 Dezobstrucția căilor aeriene (Heimlich)

Cursul va avea loc pe data de 06 iulie 2022, la ora 16:30 și se va desfășura în cadrul Pride Park în Parcul Izvor.
Hai să cunoaștem instructorii:
👨‍⚕️ Gabriel Alexandru Streinu este student în anul III în cadrul Facultății de Medicină UTM, programul de studii Asistență Medicală Generală. Alexandru este, Asistent General al Președintelui FASMR, Președinte al Asociației AUMAM, fost instructor de prim ajutor în aviația civilă și formator autorizat ANC. Alexandru este atestat în BLS Provider de către Consiliul European pentru Resuscitare (ERC).

👨‍⚕️ Dr. Dumitru Pamfiloiu este Medic Rezident în Medicină de Urgență. Licențiat al Facultății de Medicină din Sibiu, are o experiență vasta pe Unitatea Mobilă de Reanimare și Terapie Intensivă (SMURD). Este specializat în suport vital avansat și este atestat în BLS Provider de către ERC.

⚠️ Formular participare:
https://forms.gle/4kkiGzFv232Gfdv8A